Etherische oliën worden al duizenden jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt. Young Living wil deze oude traditie graag delen en mensen kennis laten maken met een wereld waar ze wellicht nooit van durfden dromen.
Zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen, zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten. Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. De olie kan verstoven, geïnhaleerd, op de huid of bij een massage gebruikt worden.

Young Living

Essentiéle Therapeutische Oliën

Voor dagelijks gebruik

Miljoenen mensen van over de hele wereld hebben de voordelen van etherische oliën ontdekt. We zijn toegewijd aan het opstellen en behouden van een toonaangevende standaard in onze industrie. We vinden het belangrijk dat niet-onderhandelbare benchmarks veelzijdig en veeleisend zijn. We zijn trots op ons uitgebreid aanbod aan etherische oliën en plantaardige producten op basis van etherische oliën. Deze producten geven je het beste uit de natuur volgens de standaarden van ons Seed to Seal programma.

Young Living handhaaft een strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan strenge standaarden. Onze Seed to Seal standaarden zorgen ervoor dat je met elke etheriche olie en ieder Young Living product geniet van het beste uit de natuur, ons leiderschap op de markt en ruim twee decennia innovatie. Het resultaat? Een eindproduct waarvan je zeker weet dat het ontwikkeld is volgens de drie pilaren van Seed to Seal - inkoop, wetenschap en standaard.

Young Living baant de weg voor ieder ander bedrijf dat etherische oliën produceert door processen te ontwikkelen die onze planeet beschermen en resulteren in de hoogste kwaliteitsstandaarden.