Zinzino

Inspire Change in Life

Independent Distributeur
VERSTERK UW LICHAAM VAN BINNENUIT

Verhoog de Omega-3-niveaus in uw lichaam en bescherm uw cellen tegen oxidatie. Gebruik onze bestseller BalanceOil Kit, verkrijgbaar in meerdere smaken.

Omega 3

Olie voor een soepel bestaan
VOEL U GEZOND , BLIJF GEZOND.

Zet uw gezondheid op de eerste plaats en versterk de eerste verdediging van uw lichaam met ons volledig natuurlijke voedingssupplement dat is samengesteld om stress te verlichten, het welzijn te verhogen en het immuunsysteem te ondersteunen.

De test duurt minder dan een minuut en u kunt uw anonieme uitslag binnen 20 dagen online zien op www.zinzinotest.com. Bloedmonsters worden geanalyseerd door Vitas AS, een vooraanstaand laboratorium in Noorwegen.

Simpel bloedtesten op je Omega 3/6 en 9

BalanceTest

Zinzino’s BalanceTest is een eenvoudige zelftest voor het analyseren van de vetzuren in capillair bloed dat uit een vingertop verkregen wordt met behulp van de Gedroogde Bloeddruppel- (Dried Blood Spot, DBS) techniek. Een DBS is wetenschappelijk bewezen net zo nauwkeurig te zijn als een veneus bloedmonster wanneer vetzuren geanalyseerd moeten worden. Het enige wat nodig is, zijn enkele druppels bloed uit de vingertop op een Whatman®-filterpapier en het is in minder dan een minuut klaar. Een bloedtest is al mogelijk vanaf 109,- EURO neem contact op voor verdere vragen.